Beiratkozás a 9. évfolyamra


A beiratkozás a felvett tanulóknak
2017. június 23-án (pénteken) 9:00-12:00 óra között lesz.

Kérjük hogy a felvételről kapott tájékoztatóban felsoroltakat hiánytalanul hozzák magukkal, azok a beiratkozáshoz feltétlenül szükségesek! Hiányosság esetén nem áll módunkban beírni a tanulót.

9. évfolyam ingyenes tankönyvellátásaEzúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány 1265/2017. (V.29.) Korm. határozata értelmében a 2017/2018. évi tanévben az ingyenes tankönyvellátást kiterjeszti a középiskola 9. évfolyama számára. Ezen intézkedés értelmében a 9. évfolyam valamennyi tanulója alanyi jogon ingyenes tankönyvellátásra jogosult. Az államilag ingyenes tankönyvek tartós tankönyvként kezelendők, tehát azokat az iskola könyvtári állományába kell venni, és azokat az utolsó tanítási napon a tanulók kötelesek visszaszolgáltatni az iskola könyvtárának. Ez alól kivételt képeznek a munkafüzetek és a munkatankönyvek. A további évfolyamokon tanuló nappali tagozatos diákjaink továbbra is a normatív támogatásra jogosultak, mely igazolásának határideje: 2017. október 1.

Puhr Alexandra tankönyvfelelős

2 éves ingyenes esti fodrász - kozmetikus képzés


bfod

2017 szeptemberében induló két éves esti fodrász képzésünkre már lehet jelentkezni!
A vendégek haját mossa, vágja, színezi, festi, melírozza, szárítja, egyenesíti vagy hullámosítja, fésüli, feltűzi, póttincset, hajbetétet alkalmaz. Festi, színezi vagy leborotválja, vágja az arcszőrzetet formaváltoztatással.

bkoz

2017 szeptemberében induló két éves esti kozmetikus képzésünkre már lehet jelentkezni!
A kozmetikus az egészséges arc és test ápolásával, állapotának javításával, illetve fenntartásával manuálisan és elektrokozmetikai készülékek alkalmazásával, tartós sminkkészítéssel/vagy speciális arc-és testkezeléssel, valamint az ehhez szükséges feltételek megteremtésével és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik.


Szakma Sztár Fesztivál 2017

Sisys siker a Szakma Sztáron: Kántor Diána Kinga (3/15/d osztály) ezüstérmes lett


Gratulálunk a második helyezést elért Kántor Diána Kinga 3/15/d osztályos kozmetikustanulónak és felkészítő tanárainak, mestereinek!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tizedik alkalommal rendezte meg a Szakma Sztár Fesztivált április 24-26. között a Hungexpo területén. A fesztivál keretében a nappali tagozaton végzős szakiskolai, szakközépiskolai és szakgimnáziumi tanulók számára 41 szakmában tartották meg a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) döntőjét.
Iskolánkból 3-3 tanuló jutott be a nyolc- (kozmetikus) illetve tízfős (fodrász) döntőbe, remek eredményük alapján mindannyian „felszabadultak”, azaz mentesülnek a szakmai vizsgák alól: Kántor Diána Kinga, Tischler Gréta Veronika, Vincze Melinda kozmetikusok és Antal Eliza, Laki Mercédesz Bernadett, Sun Ying Ying fodrászok.

Érettségi két év alatt


erettsegi A szakmai vizsgával rendelkezők felnőttoktatás keretében 2 év alatt szerezhetnek érettségit (nappali munkarend).

JELENTKEZÉS:
A Jelentkezési lap című nyomtatványt kérjük kitölteni, és a kérelemben felsorolt dokumentumokkal együtt postázni az iskola címére: Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskolája, 1203 Budapest, Kossuth utca 35.

Részletes tájékoztatás itt található.


Felvételi tájékoztató érettségizőknek és érettségizetteknek 25 éves korig


1 2

Fodrász OKJ szám: 54 815 01 képzési idő: 2 év

Kozmetikus OKJ szám: 54 815 02 képzési idő: 2 év

A 25 év felettieket is várjuk esti képzéseinken!

Részletes tájékoztatók itt találhatók.


Köszönet


dance

Szeretnénk köszönetet mondani a 2017. évi Szakmai Estünk támogatóinak, hogy anyagilag támogatták, értékes ajándékokkal segítették a Sisy Alapítványt és ez által iskolánk diákjait. Rendezvényünk sikeréhez nagymértékben hozzájárultak, melyet hálásan köszönünk az alapítvány kuratóriuma, az Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziumának nevelőtestülete és dolgozói és nem utolsósorban tanulói nevében.


Részletesen itt!

Felnőttoktatás esti munkarend szerinti képzésben résztvevő hallgatók ügyintézése a titkárságon módosul!Tekintettel arra, hogy hallgatóinknak munkaidő után vannak óráik, az ügyintézés hatékonyabbá tételéhez arra kérünk mindenkit, hogy ha tanulói jogviszony igazolásra, ideiglenes diákigazolványra, vagy egyéb pecséttel, aláírással hitelesített dokumentumra van szüksége, azt 48 órával korábban jelezze titkárságunknak:

info[kukac]sisy[pont]hu vagy
06-1/283-0203/118 Szondi Istvánné vagy
06-1/283-0203/115 Tóth Ágnes

Így az elkészített dokumentumot az órarend szerint 16:00 órára érkező hallgató a titkárságon azonnal átveheti.

Pecsétet, aláírást igénylő iratokat azonnal nem áll módunkban kiállítani.Ingyenes OKJ-s képzés

tanulás

Fodrász és Kozmetikus szakmákban esti munkarend szerint.
Korhatár nincs!
Szabályzat
Jelentkezés és további információk itt az iskolában,
illetve telefonon (munkanapokon 8 és 18 óra között): 1-283-0203/105-ös melléken.