Beiskolázási börzék


A beiskolázási börzéken is bemutatjuk iskolánkat, szakmai képzésünket. Találkozhatnak diákjainkkal és oktatóinkkal (szakmai bemutatók, smink- és hajpróbák, tanácsadás).

Időpontok és helyszinek:

bebo17


Nyitott kapuk


felvir


Iskolánkban 2017. november 9-én, 10-én, 23-án és 24-én
naponta 8 - 12 óráig nyílt napokat tartunk!

Ekkor lehetőség lesz az iskolával való ismerkedésre, a képzésekkel kapcsolatos részletes tájékozódásra.

Kérjük a kedves érdeklődőket, hogy előzetesen regisztráljanak ezen az oldalon!


Meghívó munkáltatói értekezletre

- külső gyakorlati képzőhelyek oktatói számára -Kozmetikus munkáltatói értekezlet: 2017. október 9. 17.00 órától a III. teremben.
Meghívó letölthető itt.

Fodrász munkáltatói értekezlet: 2017. október 16. 17.00 órától a III. teremben.
Meghívó letölthető itt.


Szeretettel várjuk Önöket iskolánkba, és megjelenésükre feltétlenül számítunk!

A felnőttoktatás esti munkarendbe beiratkozott tanulók MUNKARENDje


Fodrász (változott!)


Kozmetikus


9. évfolyam ingyenes tankönyvellátásaEzúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány 1265/2017. (V.29.) Korm. határozata értelmében a 2017/2018. évi tanévben az ingyenes tankönyvellátást kiterjeszti a középiskola 9. évfolyama számára. Ezen intézkedés értelmében a 9. évfolyam valamennyi tanulója alanyi jogon ingyenes tankönyvellátásra jogosult. Az államilag ingyenes tankönyvek tartós tankönyvként kezelendők, tehát azokat az iskola könyvtári állományába kell venni, és azokat az utolsó tanítási napon a tanulók kötelesek visszaszolgáltatni az iskola könyvtárának. Ez alól kivételt képeznek a munkafüzetek és a munkatankönyvek. A további évfolyamokon tanuló nappali tagozatos diákjaink továbbra is a normatív támogatásra jogosultak, mely igazolásának határideje: 2017. október 1.

Puhr Alexandra tankönyvfelelős

Haj- és sminkvarázslat Gútánhatartalanul "Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából kiírt pályázaton, a Határtalanul!-projekt keretében Szlovákiában, a gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában vendégeskedett a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziumának hatfős diákcsoportja."
Beszámoló
Video
Újságcikk
ESTV Pesterzsébet

Érettségi két év alatt


erettsegi A szakmai vizsgával rendelkezők felnőttoktatás keretében 2 év alatt szerezhetnek érettségit (nappali munkarend).

JELENTKEZÉS:
A Jelentkezési lap című nyomtatványt kérjük kitölteni, és a kérelemben felsorolt dokumentumokkal együtt postázni az iskola címére: Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskolája, 1203 Budapest, Kossuth utca 35.

Részletes tájékoztatás itt található.


2 éves ingyenes esti fodrász - kozmetikus képzés

A rendelkezésre álló helyeink a mostani tanévre beteltek!


bfod

2017 szeptemberében induló két éves esti fodrász képzésünkre már lehet jelentkezni!
A vendégek haját mossa, vágja, színezi, festi, melírozza, szárítja, egyenesíti vagy hullámosítja, fésüli, feltűzi, póttincset, hajbetétet alkalmaz. Festi, színezi vagy leborotválja, vágja az arcszőrzetet formaváltoztatással.

bkoz

2017 szeptemberében induló két éves esti kozmetikus képzésünkre már lehet jelentkezni!
A kozmetikus az egészséges arc és test ápolásával, állapotának javításával, illetve fenntartásával manuálisan és elektrokozmetikai készülékek alkalmazásával, tartós sminkkészítéssel/vagy speciális arc-és testkezeléssel, valamint az ehhez szükséges feltételek megteremtésével és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik.


Felvételi tájékoztató érettségizőknek és érettségizetteknek 25 éves korig

A rendelkezésre álló helyeink a mostani tanévre beteltek!


1 2

Fodrász OKJ szám: 54 815 01 képzési idő: 2 év

Kozmetikus OKJ szám: 54 815 02 képzési idő: 2 év

A 25 év felettieket is várjuk (jövőre) esti képzéseinken!

Részletes tájékoztatók itt találhatók.